Recyclage

Diverse afvalsoorten, zoals mengpuin, betonpuin, houtafval, kunnen naar onze breekwerf die gelegen is op de Leeuwerikweg 22 te 3300 Tienen, gebracht worden door zowel particulieren als firma’s. We recycleren wat kan.

Vanuit de recyclage kunnen secundaire grondstoffen zoals gekeurd asfaltgranulaat, puinzeefzand, beton- en menggranulaat met copro certificaat ook worden afgehaald of bij u geleverd worden.

Breken:

We hebben een eigen mobiele breekinstallatie. De firma Godts kan dus op uw bouw- of sloopwerf al het steen-, beton- en asfaltpuin mobiel komen breken. Het breken van uw inerte bouwstoffen is niet alleen milieuvriendelijk, het is ook kosteneffectief. Wij komen langs met kraan en breker om alles ter plaatste tot granulaten te vermalen. Het puin kan hergebruikt worden als (onder)fundering voor de nieuwbouw of om een werfbaan aan te leggen. Om te mogen breken op locatie, moet er wel vooraf een milieuvergunning worden aangevraagd door de opdrachtgever. Of wij kunnen deze aanvraag voor u doen.

Zeven:

De zeefinstallatie zuivert afval en stenen uit de grond zodat die opnieuw gebruikt kan worden als grondstof. Hierdoor kunnen hoge transport- en verwerkingskosten vermeden worden, daar de gronden binnen de werfzone terug gebruikt kunnen worden.
Het vrijgekomen afval wordt afgevoerd naar een erkend verwerkingscentrum.